Onze laatste camping
Ja,zo gaat dat,,deze nacht slapen we voor het laatst in ons*buitenhuisje*,wat gaat de tijd snel he?Gisteren hier aangekomen,stralend mooi weer,we zeiden tegen elkaar,dan blijven we hier nog 3 nachtjes en rijden we woensdagmorgen terug,,het is hier zo mooi en Hennie kon er vissen,,,deal,,,,ik meteen naar de receptie,,een internet kaart gekocht en voor Hennie een visvergunning gehaald,,,ja,,we houden wel van opschieten,,klaar is klaar,,(een ander mens zou waarschijnlijk eerst even het weer afwachten de volgende dag,nou wij niet hoor,),,,Ja,en dan sta je 'smorgens op en hoor je het weer zachtjes tikken op het dak,,REGEN,,en niet zo'n beetje ook,,weg planning,,,toen zijn we in de loop van de dag maar naar Bad Ems gereden,,,(niet een echt byzonder plaatsje,,vonden wij)de buren vonden het leuk,,maar ok,,,we hebben de omgeving wel bekeken en dan kom je tot de ontdekking,dat de Lahn(waar wij op de camping staan)deze rivier dus,komt uit in de Rijn,oftewel Rhein en dan een paar kilometer verder,heb je de Moezel weer,,en dat alles binnen een straal van maar enkele kilometers,,zo leer je nog eens iets,,het is hier echt heel mooi,en veel meer te zien,dan wanneer je aan de Moezel staat b.v,,zoals wij een paar jaar geleden gedaan hebben,,hier heb je meer mogelijkheden,,,,het plaatsje Lahnsteinzelf hebben we niet eens bekeken,dat wilde ik vandaag gaan doen,,als Hennie ging vissen,,maar door de regen is het er niet van gekomen,,,,Toen het eindelijk droog was,ben ik snel de camping opgelopen en alles even goed bekeken,dat vind ik altijd weer leuk,om een rondje camping te doen,,ennuh,,,je komt altijd wel iemand tegen ,die ff zijn of haar verhaal kwijt wil

Nou lieve mensen,,,morgen breien we er een eind aan, en dan is het afgelopen met het feest,,er is een tijd van komen en een van gaan,,en die is nu gekomen,,,dus komen we eraan