Nog even een stukje over vandaag
Vandaag zijn we om 10.30 vertrokken naar de volgende camping,dit was een rit van 350 km,,zo langzaam aan naar huis dachten we,,,,,nou dat was letterlijk zo,,,,echt heeeel langzaam aan,,,,,we hebben uren in 3 file's gestaan,,en waren precies om 18.30u op de camping,,,volgens onze berekening moets dat tegen half 4 zijn,,,ietsje later misschien,,maar niet zoooooooo laat....maar ja,,over file,s hebben we nog niets te klagen gehad,en die horen er toch ook bij,,en dat was vandaag,,,komen we op de camping aan,,ja ja,,,VOL,,,het is een prachtige camping 7km van Koblenz vandaan,,vanmorgen waren er al Nederlanders aangekomen en zij konden alleen nog op de parkeerplaats staan,,,,nou wij hadden geluk,met,de eigenaar gesproken en hij zei ook,,'als jullie er geen bezwaar van maken,mag je van mij op de parkeerplaats staan' tegen het normale tarief hoor,,maar ja,,we waren hardstikke blij en het is een erg leuke camping,,,ik heb nog niet eens alles gezien,doe ik morgen,,eerst even iets gegeten in het restaurant,,toen het *blog* bijwerken,want morgen heb ik al het nodige in gedachten,om te gaan doen en als het mooi weer is ,gaat Hennie vissen,, het laatste restje van de vakantie willen we ook nog even leuk afsluiten en het internet gebeuren is ook hier weer niet optimaal,vandaar dat ik dit er maar meteen achteraan doe.
Welterusten allemaal ,,,knuff