Reisverslagen-Hennie-Gerda.reismee.nl

Dinsdag 5 juni

Laughing
Nou dit was een erg leuke dag,,heel leuk ,,,we zijn naar de grootste markt van het Gardameer geweest in het plaatsje Desenzano,,verschrikkelijk druk,,(ik ben al helemaal geen marktmens)allemaal kleding sieraden,nep leer enz enz,,je kent het wel,Desenzano is een prachtige plaats,,erg mooie chique winkels,gewoon leuk om te zien.En voor een keer moet dat kunnen in de vakantie,oh nee, vorige week waren we ook al naar een klein marktje geweest,maar vooruit,maar weer,ik ben ook de beroerdste niet en Hennie vindt het prachtig,al die proeverijtjes.

'sMiddags zijn we naar Sirmione geweest,,,,ik had geen idee wat ik me hierbij moest voorstellen,,maar dat is toch leuk joh ,je moet eerst over een brug,dan door een grote poort van het kasteel of burcht heen,,,ik weet het verschil niet(die is prachtig,,helemaal omringt door water natuurlijk,want Sirmione is een schiereiland,,en deze stad is natuurlijk weer helemaal ommuurd,*voor mijn gevoel,lijkt het een beetje op Monaco*,,,veel heel veel ijszaken,,terrasjes,dure eetgelegenheden,,4 a 5 sterrenhotels,,en de mensen die daar logeren,moeten gewoon met die grote auto's door die leuke smalle straatjes heen,er is van alles te doen,,boten die af en aan varen over het Garda meer,heel veel reisgezelschappen,grotten kun je er bezichtigen,,wellnescentrum,prachtige tuinen,,kortom ,,echt de moeite waard,,,,,een dag zonder problems,,,But,,you never know,,bij ons

En nu zitten we in Oostenrijk,,,weer zoiets,,de reis ging goed,,komen we bij een prachtige camping aan ,,en ja hoor,,,,,nog 1 plaatsje over,,maar dan wel 23,50 ,,,omdat het geen standaard plaats is,,maar een luxe,,dit hebben we dan maar gedaan,af en toe luxe doen,,,mag ook best eens,,,dachten we,,

Nou lieve allemaal,,een hele dikke knuffel van ons,,Dag dag

Mia en Jan

Hai lieve vriendjes,
wat gaat zo'n vakantie eigenlijk toch weer snel hé,
al weer op de terugweg,
bedankt voor jullie leive mail, we zien elkaar weer snel terug,
doe wel voorzichtig aan, ook al verlang je
naar kids en de kleinkinderen,
niet gaan haasten hé, kom gezond terug,
alle liefs, dikke knuffels en tot snel Mia en Jan