ja,werd weer eens tijd he?
Ja werd weer eens tijd he,doordat we nog steeds op dezelfde camping zitten,schrijf je niet elke dag dan ,,maar ,,daar zijn we weer,2e Pinksterdag was het weer 'smorgens minder,niet echt slecht,maar eigenlijk geen Italië weer,nadat we een tijdje buiten gezeten hadden,kwam er een corpulent *heertje* vragen of wij ook zin hadden om 'savonds met veel andere mensen van de camping mee te eten in het restaurant,,dit hebben we gedaan,,,,nou dat was heel lekker en leuk,Italiaans ,afgewisseld met varkensvlees en patatjes ,,,,,een 4 gangen menu,,,,,gezellig,,,zo leer je inderdaad andere mensen kennen,,meestal maak je een praatje van,,,,hoi,,en goede morgen,maar nu,,hebben we met ons 6sen tot laat op het terras na zitten kletsen,,heel leuk.
Dinsdag na het ontbijt,rustig koffie gedronken en Hennie is gaan vissen,,eindelijk,,en,,,,hij heeft er 7 gevangen,en weet je,,,,,ik heb het zelf gezien,,,geen visserslatijn,echt niet,,,Ik ben 'smiddags lekker gaan fietsen,,door de bossen,,en langs het meer van Trasimeno,,niet zo heel lang hoor,,,maar toch wel een kleine 2 uur.'Savonds de bbq weer aan natuurlijk,,dat vinden we nog steeds heel gezellig en lekker makkelijk ook.
Dit hier ,,is een erg gezellige camping,,hoe het komt ,,ik weet het niet ,,maar anders dan andere campings,,iedereen kletst met elkaar,,gewoon leuk.,,heel gemoedelijk.
Vandaag zijn we samen naar een leuk dorpje gefietst,weer zo'n dorpje met een prachtig kasteel en daar was markt,,,,,het was een route van 20km door een prachtig natuurgebied,,,,nou,,,als je dan de vogeltjes hoort fluiten,,,dan wordt je zelf ook helemaal blij,,,het is zo mooi hier,,je kunt fietsen,,wandelen,,niksen en allerlei leuke dorpjes bezoeken,,het ligt heel centraal ,,,en,,,,voor de afwisseling,,,eens een keer geen bergen,,,is toch mooi meegenomen he?Hennie heeft vanmiddag weer gevist ,,,en ik ben olijfolie gaan kopen,,(dit had ik gehoord) het was de beste olijfolie uit de omgeving,,,,zei 'men' Moeders op het fietsje en huppekee,,,,nou dat heb ik geweten,,mijn hemel,,het 1e stuk ging prima,,maar toen kwam het,,,,een stijging pfffffff,,ik een heel end gelopen,,,,was ik bijna op de berg,,,,ja ja,,,fout,,,,ik moest weer terug,,,de andere kant op,,,,ik weer terug ,,wan ik wilde natuurlijk die 'byzondere olie'hebben,,,maar na lang gelopen te hebben (fietsen ging niet de berg op)en heeeel veeeeeeeeel zweetdruppels kwam ik boven aan,,,,,,Het was een prachtige omgeving en waar de olie en de wijn geproduceerd werden,,,,,,nou,,,,hij had zijn sokken niet kapot hoor,,,tjee,wat een mooi huis,,echt een toscaans huis ,heel indrukwekkend,,,maar dat kan ook wel,,,een flesje olie kost,,ahummm 11 euro ha ha,,,tis dat ik er zo'n eind voor gefietst en gelopen had,,maar het schijnt superolie te zijn,die je echt alleen voor de salade mag gebruiken,anders is hij veel te duur,,ZEGT MEN
Zo mensen,,jullie zijn weer helemaal bij,,,
Liefs van ons dag dag
Tsjonge jonge jonge wat een taferelen maken jullie mee.. Ik zou er een boek over gaan schrijven, weet zeker dat t een bestseller word. ;-) Maar vlak mij ook niet uit hoor... Vandaag t gras proberen te maaien bij jullie paradijsje. Maar na t eerste baantje knapte de stekker van de grasmachine helemaal af... Papa weet natuurlijk nergens van..;-) Dus... de grasmaaier van jullie lieve vriendjes Jan en Mia geleend. Wat een super grasmaaier hebben die zeg. Ik was in een mum van tijd klaar. Lief van hen he... Toen nog even de complete tuin gesproeid en nu ligt de tuin er weer super bij! Morgen even de pomp van de vijver schoonmaken en dan ben ik klaar voor deze week. Ik hou jullie op de hoogte. Groetjes. X