Ja ja,lekker vlot he?
Daar zijn we weer,snel he?Dat komt omdat we vandaag 2 steden bekeken hebben en dat dan maar meteen even melden,want op deze leeftijd begint het korte geheugen toch duidelijk een rol te spelen.grrr..Vandaag zijn we naar Perugia geweest,hier moest je met een lift naar boven,want de stad ligt hoogop een berg,dit is de grootste stad van Umbrie,maar lang niet de mooiste,we hebben het bekeken,maar hadden echt zoiets van'nou we hebben mooiere steden gezien deze vakantie,er waren beslist mooie gebouwen,maar nee,deze stad is het niet echt,daarom hadden we het na 1,5u al bekeken en zijn we naar Gubbio gereden,NOU JA,wat een verschil,,een plaatje,,,zo ontzettend mooi en dan dachten wij'we hebben nu alle mooie steden van Umbrie wel gezien' en dan krijg je dit,,zo heel anders weer en er was ook nog feest ,,zoiets als de schietvereniging van Oud-Zevenaar, zal ik maar zeggen,soort vaandeldragers enz, gezellige muziek,,(wij hebben ook altijd pech)maar niet heus,,was echt een hele leuke middag ,zullen jullie aan de foto's wel zien,,SUPER,en dan viel het weer ook nog mee,we hadden op regen gerekend,maar het was 20 gr en droog,,net goed en wel bij de caravan,kregen we lekkere plensbui,maar toen zaten we droog,,,slim he?

Nou ik ga nu plaats maken voor Hennie,hij gaat weer zijn best doen om de foto's te plaatsen en morgen gaan we weer verder naar Orvieto,daar schijnen mooie krijtrotsen te zijn,we weten niet of daar internet is,dus even afwachten maar.
Dikke knuff voor allemaal maar weer