Assisi
Hoi hoi,dat is lekker snel he?Vandaag zijn we naar Assisi geweest,deze stad staat bekend om zijn mooie,,prachtige kerken,en de associaties met St-Franciscus(volgens het boek) ha ha,maar ook om zijn prachtige zonsondergang,want deze is zeer de moeite waard.Maar ok,,het weer was vandaag prachtig en ook Assisi is een prachige stad,de toeristen vallen in deze tijd erg mee,gewoon gezellig druk,maar,tjonge,echt heel erg katholiek,het is een en al monniken,,nonnen wat je tegenkomt en deze kunnen hier geweldig shoppen hoor

Zo,,,,en nu moet ik nog even een stukje toevoegen,wat ik gisteren vergeten ben te typen,,nou, we waren dus onderweg naar Bevagna,,(dat mooie plaatsje ,die we op de vakantiebeurs gezien hadden) en daar aangekomen,geeft de navigatie aan,dat we linksaf moesten,dit netjes gedaan,maar komen we bij weer een dikke stadsmuur met daarin een poort,waar we niet in mochten,,een rond bord met een rode rand,net als bij ons,,dus,,,,,,,,,,, ik zeg tegen Hennie,,,,'hier mag je niet in'wat zei Hennie?? jullie raden het vast wellllll....hij zei dus,,,'doek toch'nou en daar gingen we ha ha ha,,door het poortje,,midden in een straatje waar aan beide kanten allemaal terrasjes waren,net zoiets als bij ons ,HET WEVERSTRAATJE,,ietsje breder misschien,zie je het voor je,,zit je op een terrasje ,komt er ineens een Nederlandse auto met caravan de straat inrijden ha ha ha,,ja erin ging wel,maar we zaten dus hardstikke fout,,en vast,pfffffffff, en nu???tja,we moesten er toch weer uit,,,dus,,ik zei,'',hier is het ,het breedste stuk,',Hennie weer 'nee echt niet,,hier is het veel breder'en daar gingen we ,,van voor naar achter en van links naar rechts,ha ha,pfffffff,,een mens maakt wat mee,,,maar om een lang verhaal kort te maken,,,,het is uiteindelijk gelukt,en de serveerstertjes op de terrasjes staken hun duim omhoog ,,,want inderdaad,,het is Hennie gelukt er ook weer netjes uit te komen,,iets later op de plaats van bestemming,,maar toch,,,en zo gebeuren er toch best geinige dingen,,als ze achter de rug zijn hoor,,op het moment ,,denk ik er meestal iets anders over,

Ronald en ik zagen het helemaal voor ons hoor. LACHEN Jullie met zijn tweetjes en de caravan tussen het terras. Wha ha aha ha Welkom bij Mac Donalds mag ik uw bestelling alstublieft whahaha. Hennie dacht zeker dat ie bij de Mac Drive was -,(knipoog)
Gelukkig is hij een hele goede chauffeur en is het allemaal weer goed gekomen.
De site is SUPER geworden we kunnen zo lekker mee genieten. Zelfs de foto's plaatsen is gelukt. Onze complimenten. We kijken uit naar jullie volgend avontuur. Hopelijk wordt dat geen schokkende zoals de aardbeving in Bologna.
Lieve groetjes en een hele dikke pakkerd van ons.
Ronald en Carla,Tim
wat een verhalen, wij smullen er van, maar ik zou
denk ik echt na zo'n vakantie toe zijn aan een
opname ergens, waar rust de enige optie is.
Maar inderdaad jullie doen het maar, en tot nou
toe gaat het allemaal goed,
leuk ook die foto's, had al veel gegoocheld, schitterend
om te zien. Zag trouwens de buurvrouw op de camping al voor me, en jullie onschuldige koppies, daarbij de galgehumor van jou Ger;-))
Maar lieve vriendjes, geen onnodige risico's, (tegen wie zeg ik dit nou), knuffels Jan en Mia