Reisverslagen-Hennie-Gerda.reismee.nl

Eindelijk weer een berichtje van ons

Hoi allemaal

Eindelijk weer eens een berichtje van ons,,we zitten nu in Monteciccardo ,dit is een dorpje in de bergen tussen Rimini en Pesaro.Na het Gardameer,,waar we 2 nachten overnacht hebben,en waar we lekker op elkaar gepakt zaten(voor kinderen een perfecte camping,Bella Italie in Peschiera ) het meer is prachtig hoor,maar niks voor ons,,,,zijn we maandag in Monteciccardo,,camping Podere Sei Poorte,,Nederlandse eigenaar,waar we heel veel geluk mee gehad hebben,,WANT,,de auto heeft het begeven,,de stuurcilinder is kapot en nog iets,weet ff niet wat,maar we konden ineens het stuur niet meer bewegen,,helemaal op slot,,,om een lang verhaal kort te maken,,de auto is weggesleept,en de onderdelen moeten uit Rome komen, deze komen dinsdag pas aan en dan moeten ze er nog ingezet worden,,,in de tussentijd hebben we na 2 dagen wachten een huurauto gekregen,,EEN ALPHA ROMEO HA HA,dat wil wel hoor in de bergen,,,,we waren van plan om tot maandag hier te blijven,,,het is hier zo gigantisch mooi,,alles groen we hebben gewandeld en de hertjes schoten ons voorbij,,diepe dalen ,,enorme heuvels met de berggeitjes,,te mooi om waar te zijn en dit alles met een temperatuur van 34 gr op dit moment, maar dat wordt nu zeker donderdag of vrijdag,,de hele week is het al ver boven de 25 gr.We hebben vanaf dat we van huis gegaan zijn,,alleen maar mooi weer gehad,,2 nachten flinke onweer en op weg naar het Gardameer was het ook een flinke regenbui,maar daar aangekomen was het weer droog,,dit lijkt nu allemaal erg makkelijk gegaan te zijn,maar dat is niet zo,we hebben heel veel geluk gehad ,dat we een Nederlandse eigenaar,hebben ,hij heeft borg gestaan bij het verhuurbedrijf,want we hebben geen creditcard en dan verhuren ze in Italie geen auto,,,,hij heeft het allemaal geregeld,,geweldig ,,dit is nu even in het kort verteld,,Ik verzend het nu alvast ,,kom dadelijk weer terug,ben bang dat ik het anders kwijt ben,,tot zo ,,Liefs Hennie en Gerda