Ons eerste vakantieverhaal
Hallo allemaal
Na een moeizame start(auto had er geen zin in) en een temperatuur van 12 gr zijn we zondag om 10.15 weggereden.de reis is heel voorspoedig verlopen,en de temperatuur liep keurig mee,het werd steeds warmer,uiteindelijk kwamen we in Bad Durkheim om 16.00u aan met een temp van 26 gr,,nah,wie doet je wat,,,ennuh,,het waren echt niet alleen van die grijze 65 + koppie's op de camping hoor,veel gezinnen met kinderen ook en natuurlijk de feestvierders,er was een soort wijnfeest,,,,je kunt het slechter treffen toch??

Maandag 30 april
Met een temperatuur van i.d.d 25 grhebben we heerlijk gefietst tussen de wijngaarden door naarhet prachtig dorpje Freinsheim,dit schilderachtige dorpje met de leuke terrasjes en oude huisjes was beslist de moeite van het bezoeken waard,daarna Bad Durkheim nog ff met een bezoekje vereerd en na een lekkere sorbet richting caravan,was het mooi geweest
Dinsdag 1 mei
Zijn we vertrokken richting Oostenrijk,ook nu verliep de reis weer voorspoedig,het waren toch nog 450km, we waren tegen 17.00u op de camping, ,deze ligt in Stams Tirol,(dit ligt in Oostenrijk,voor degene die het niet weet

Vandaag hebben we lekker genoten van het mooie weer,het is nog steeds prachtig,en de temperatuur ook nog een graad of 24 .Hennie is bezig geweest met het instaleren van de t.v maar om nou te zeggen'het is een makkie'nou nee,,het is nog niet gelukt dus......maar misschien is de kaart nog niet geactiveerd,,ff optimistisch blijven denken toch?: En na het eten hebben we een lekkere wandeling gemaakt en met de eigenaar en nog wat mensen aan de snaps gezeten en nu ben ik bezig met julli op de hoogte te houden van onze''''activiteiten'''LOL
Ha die vakantiegangers zit net achter de laptop en dan komt gerda binnen. leuke verrassing.
Keigaaf man dat verslag goed gedaan vink zo knap en zo kan ik tenminste ook in de gaten houden wat jullie allemaal uit spoken, maar dat komt wel goed geloof ik.
Echt vakantie zo te lezen maar dat was ook de bedoeling.
Bedankt voor het verslag en tot de volgende ,ik verheug me er op!!!
Liefs van ons
Leuk hoor, klinkt goed allemaal! Hier alles in orde. We gaan zo maar weer eens werken... Verschil moet er wezen he.. Hahaha. Heel veel plezier. Groetjes. X
goeiemorgen schatjes,we lezen net jullie berichtjes,fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben en dat het weer ook mee zit,hier is de temp. ongeveer een graad of 16 maar ja je kan niet alles hebben toch,verder gaat het hier zeer goed,vanmiddag sollicitatiegesprek,maar dat horen jullie dan nog wel hoe dat is afgelopen,en de vakantie zit er weer op pfffffff lol hahahah.
groetjes en een heleboel kusjesssss van ons allen XXXXXXXXXXXXXXXX.
Hai lieve vrienden,
wat klinkt het allemaal goed, zie het zo voor me,
benijd jullie best een beetje, heb zelf ook zo'n zin
in vakantie, waren met de verjaardag een paar dagen
in Katwijk, ook een dagje in den Haag,
was allemaal leuk, maar mis wel het vakantiegevoel,
bedankt nog voor jullie ongelofelijk lieve kaart,
was er heel blij mee,
top, jullie blog, geniet met jullie mee, vind het hartstikke leuk,
knuffels Jan en Mia
Hai Kanjer, wat een plaatje...;-))))
Sjonge die vakanties doen je goed,
sowieso tien jaar jonger dan toen jullie gingen,
houden zo, kom je als een teener weer terug,
hihi,
jullie tuin is ook weer spic en span,
aardige kids toch, ligt steenhuizen 1 er moet moederdag weer keurig bij..
geeft weer rust op het vakantieadres...
dikke knuf, en tot mails
Jan en Mia
Lieve opa en oma,
Leuk dat jullie mailtjes naar ons sturen en het gaat goed op school goed en met mijn spreekbeurt gaat het ook goed.Alleen nog even door lezen en klaar is kees!Kus Feline!